Datum: 27-02-2021 - 03:59

Advertentie Fio banner

18
feb
'21
Jubilarissen zonnebloem worden verrast met een bloemetje.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Jubilarissen zonnebloem worden verrast met een bloemetje.

Hoe gaat het met de Zonnebloem Lisse? Het gaat wel goed, maar het is aanpassen.
Natuurlijk liggen de activiteiten stil en gaat het bezoekwerk door met maatwerk. Met heimwee denken we terug aan de rijke historie van bijna 57 jaar (fotoboeken vol),...

waarin jonge vrijwilligers de ouderen met beperking, chronisch zieken, bedlegerigen en eenzamen met een huisbezoek of een activiteit een lichtpunt gaven: met de rolstoel door park Keukenhof of met de bus een dagje naar de dierentuin inclusief een lekkere lunch. Sinds vorig jaar moeten we het soms doen met een telefoontje of kaartje, een bloemetje of een kerstattentie.

Normaal gesproken zouden de vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Lisse nu een uitnodiging voor een gezellige middag hebben ontvangen. Het bestuur hoopt deze middag nog later in het jaar te houden. De jubilarissen, die 5-20 jaar verbonden zijn aan de Zonnebloem, zijn we in ieder geval niet vergeten. Daarom kregen de dames volgens de corona richtlijnen een bloemetje aan de deur als blijk van dank en waardering voor hun jarenlange inzet om onze ouderen op te vrolijken.
Helaas hebben we wel afscheid moeten nemen van Joke de Graaf, die na 10 jaar haar werk als secretaris heeft beëindigd en van Lynn Randsdorp die na 28 jaar als vrijwilligster en contactdame is gestopt.

Hierbij dan ook onze oproep voor personen die aan dit goede sociale doel willen meewerken, zowel mannen als vrouwen, jonge pensionado’s, die onze gasten eens een bezoekje willen brengen of die interesse hebben in een bestuursfunctie. Meld je aan via het nieuwe e-mailadres van de vereniging: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via tel 0252-866200. Zodat we na het corona-tijdperk weer volop aan de slag kunnen gaan om van alles te organiseren.

foto’s: Thea Fictoor, Jose Rijgersberg, Ageeth Versteegen, Agnes Voogt en Wil Vos.

Namens het bestuur van de Zonnebloem afdeling Lisse,

Eric Prince, voorzitter