Datum: 24-01-2021 - 02:42

extra vak bovenaan NIEUW steun adverteerders

14
jan
'21
VIDEO Nieuwbouw Nieuw Trompenburg - voorontwerp ter inzage.
Geschreven door Gemeente Lisse

VIDEO Nieuwbouw Nieuw Trompenburg - voorontwerp ter inzage.

Donderdag 14 januari gaat het voorontwerp bestemmingsplan Nieuw Trompenburg ter inzage gegaan. In een filmpje van circa 6 minuten nemen de projectontwikkelaar, de architect en de gemeente u onder andere mee in de visie, de eerste schetsen van de woningen en de planuitleg van de toekomstige woonwijk. Zij vertellen u ook waar u uw eventuele reactie op het plan kunt geven......

Locatie met nieuwe bestemmingen

Om Nieuw Trompenburg te kunnen bouwen moet de gemeente eerst een bestemmingsplan vaststellen. In het nieuwe bestemmingsplan krijgt locatie Nieuw Trompenburg de bestemming ‘Wonen’, ‘Groen’ en ‘Verkeer- en Verblijfsgebied’, zodat het mogelijk wordt om hier een woonwijk met maximaal 65 woningen te realiseren. Er komt een gevarieerd woningaanbod met een vrijstaande woning, twee-onder-een kapwoningen, rijwoningen en appartementen in de middeldure huur en/of betaalbare koop.

Voorontwerp bestemmingsplan 6 weken ter inzage

Alle stukken met betrekking tot het voorontwerp bestemmingsplan Nieuw Trompenburg liggen vanaf donderdag 14 januari 2021 ter inzage in het gemeentehuis in Lisse en zijn op afspraak in te zien. Het plan is ook op de gemeentesite te vinden. Iedereen mag er iets van vinden. Reacties op het plan kunnen tot en met woensdag 24 februari mondeling of schriftelijk gegeven worden. Op de website van de gemeente Lisse staat duidelijk uitgelegd hoe dit gedaan kan worden.

Globale planning Nieuw Trompenburg

Alle inspraakreacties worden meegenomen en voorzien van een reactie. Vervolgens wordt het ontwerp bestemmingsplan opgesteld. Dit ontwerp bestemmingsplan wordt ook weer gedurende een periode van 6 weken ter inzage gelegd.

Vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen? Misschien staat het antwoord op uw vraag op de veelgestelde vragen pagina. Staat het antwoord daar niet tussen? Op de website bieden wij u ook een mogelijkheid tot het stellen van vragen. 

Klik hier voor meer informatie

Informatie vanuit gemeente Lisse.

Foto onder: verbeelding bestemmingsplan.