Datum: 19-01-2021 - 03:05

extra vak bovenaan NIEUW steun adverteerders

11
jan
'21
Nieuws over Nieuwbouw Nieuw Trompenburg.
Geschreven door Gemeente Lisse

Nieuws over Nieuwbouw Nieuw Trompenburg.

Op 15 december 2020 heeft het college van de gemeente Lisse het voorontwerp bestemmingsplan Nieuw Trompenburg goedgekeurd en volgende week gaat het plan ter inzage. In dit nieuwe bestemmingsplan krijgt de locatie de bestemming 'Wonen', 'Groen' en 'Verkeer- en Verblijfsgebied', zodat het mogelijk wordt om hier een woonwijk met maximaal 65 woningen te bouwen....

Er komt een gemixt woningaanbod met een vrijstaande woning, twee-onder-een kapwoningen, appartementen en rijwoningen.

Vanaf 14 januari ter inzage

Het voorontwerp bestemmingsplan ligt vanaf donderdag 14 januari ter inzage in het gemeentehuis in Lisse en is op afspraak in te zien. Het plan is vanaf die dag ook online te vinden. In 'niet Corona tijden' een reden om een inloopavond te organiseren, maar we doen het nu anders.

Nieuw Trompenburg: het plan.

In Nieuw Trompenburg komen woningen die, qua architectuur en stedenbouwkundige opzet, goed aansluiten op het karakter van de directe omgeving. Met een mix aan hoogwaardige en kwalitatieve woningbouw zal het een brede doelgroep aanspreken. Groen wordt een belangrijke drager in het plan in de vorm van een grote groenstrook met veel bomen. Daarnaast komt er een centrale plek met speelgelegenheid voor alle kinderen uit de buurt. Nieuw Trompenburg is straks een prettige woonomgeving en een toekomstbestendige wijk.

Tegenover woonzorgcentrum Rustoord is een plek in de wijk die nog nader is in te vullen. Hier komen woningen in de middeldure huur en/of betaalbare koop.

Vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen? Misschien staat het antwoord op uw vraag op de veelgestelde vragen pagina. Staat het antwoord daar niet tussen? Op de website bieden wij u ook een mogelijkheid tot het stellen van vragen. 

Klik hier voor meer informatie