Datum: 01-03-2021 - 22:59

Advertentie Fio banner

17
nov
'20
'Geschorste' bomen moeten veld ruimen. (FOTO'S werkzaamheden FC Lisse)
Geschreven door Gemeente Lisse

'Geschorste' bomen moeten veld ruimen. (FOTO'S werkzaamheden FC Lisse)

Op 16 november begonnen de werkzaamheden met het kappen van bomen en verwijderen van groen bij het sportpark van FC Lisse.
Daarna zal aannemersbedrijf Den Dubbelden uit Noordwijk de bouwketen en bouwhekken plaatsen, zodat de werkzaamheden daadwerkelijk kunnen beginnen.....

Nadat de bouw is voltooid (half 2022) wordt het parkeerterrein opnieuw duurzaam ingericht en uitgebreid. Bij de herinrichting van het parkeerterrein en de omgeving zal specifiek aandacht zijn voor de groenvoorzieningen. Dan worden nieuwe bomen, hagen en andere groenvoorzieningen aangeplant. Inzet van wethouder Van der Zwet is om ook na de nieuwbouw en herinrichting van het gebied de groenbeleving te handhaven en daar waar mogelijk te versterken.

Nieuwbouwterrein en omgeving één geheel

Het parkeerterrein en de directe omgeving zal uiteindelijk een prachtig geheel vormen met de nieuwe Ter Specke sporthal en clubaccommodatie van FC Lisse. Het nieuwe terrein sluit bovendien veel beter aan op de Spekkelaan, zodat ook de leden, supporters en bezoekers van de andere verenigingen op Ter Specke het parkeerterrein veiliger en beter kunnen gebruiken.

Eerder verscheen: 
Start bouwrijp maken nieuwbouw Ter Specke

 De eerste schop is de grond in.