Datum: 26-01-2021 - 21:30

extra vak bovenaan NIEUW steun adverteerders

Header

Volksuniversiteit LisseVL Flyer 2020 voorkant

Wij organiseren cursussen, workshops en lezingen. We proberen ieder jaar een veelzijdig en gevarieerd programma voor u samen te stellen.
De VL is klaar voor een nieuw seizoen en volgt de richtlijnen van het RIVM. Immers de veiligheid van de cursisten, docenten en medewerkers staat ten allen tijden voorop.

Op onze website vindt u het totale cursusaanbod waarop u direct kunt inschrijven. Een team van gemotiveerde vakdocenten staat in de startblokken, samen met onze medewerkers om van uw cursus bij de VL een succes te maken.

Voor iedereen

De Volksuniversiteit is er voor iedereen, ongeacht vooropleiding, leeftijd of achtergrond. De ongedwongen sfeer, zonder toetsen of examens, maakt het makkelijk om binnen te stappen en samen met andere cursisten ervaringen te delen.
De Volksuniversiteit Lisse is een vrijwilligersorganisatie zonder winstoogmerk. Daardoor zijn de cursusprijzen relatief laag.

Dit jaar géén open avonden

VL ziet dit jaar af van de gebruikelijke open avonden bij de start van het nieuwe cursusjaar.
De belangstelling voor deze avonden is altijd groot. Wat onder normale omstandigheden een succesfactor is, is in de schaduw van het covid-19 virus een risicofactor.
Vrije inloop en ongecontroleerde bezoekersstromen passen niet binnen het coronaprotocol van de VL voor een veilige cursusomgeving in ons gebouw.

Wèl informatie

Voor alle informatie over de cursussen kunt u contact met ons opnemen, telefonisch of per email; ook voor specifieke vragen aan docenten. De betreffende docent zal dan contact met u opnemen.

Openingstijden balie

De balie van de Volksuniversiteit geopend van 10.00-12.00 uur. Tijdens de openingsuren is altijd één van onze medewerksters aanwezig om u te woord te staan, uw vragen over het cursusaanbod te beantwoorden of andere gewenste informatie te verstrekken. Buiten de openingsuren kunt u een vraag stellen via de e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De e-mail berichten worden dagelijks beantwoord.
banner 1 blauw

 

 

Contactgegevens

Volksuniversiteit Lisse
Vuursteeglaan 9
2161 GD Lisse
Tel: 0252-419518