Datum: 02-03-2021 - 00:13

Advertentie Fio banner

Lentequiz met prijzen van plaatselijke ondernemers.
27
Mar

Lentequiz met prijzen van plaatselijke ondernemers.

Carnavalsvereniging De Gaapstokken komt na 4 eerdere edities opnieuw met een online evenement. Op zaterdagavond 27 maart wordt het ‘Lissese Online Lente Festival’ georganiseerd. Een online event waarmee de vereniging wederom een activiteit wil organiseren waaraan deelnemers veilig vanuit huis kunnen meespelen. Dit keer wordt het evenement uitgebreid, ...

waarbij er meer aandacht wordt besteed aan de quiz, muziek & entertainment maar ook aan de Lissese jeugd met een grote kleurwedstrijd. De vereniging wil met het aanbreken van de lente extra ‘kleur’ brengen in deze zware periode.

Het evenement wordt in een periode georganiseerd die voor de Bollenstreek bijzonder belangrijk is: de lente. Nu de maatregelen rondom Corona nog steeds van kracht zijn, heeft de vereniging besloten om extra aandacht te schenken aan deze tijd van het jaar. Tijdens de avond worden er wederom twee rondes bingo gespeeld waarbij er prijzen te winnen zijn van Lissese ondernemers. Daarnaast wordt er een quizronde gespeeld die deze editie uitgebreider zal zijn. Tijdens de quiz zal de kennis van deelnemers wordt getest, met een knipoog naar de streek en de periode van het jaar.

De vereniging wil zich deze keer extra inzetten voor de Lissese jeugd. Ze doen dit door middel van een kleurplatenwedstrijd. De lokale basisscholen zullen binnenkort benaderd worden met het verzoek de kleurplaten onder hun leerlingen te verspreiden. Ook zal deze vanaf 1 maart te downloaden zijn via www.gaapstokken.nl. Met de kleurwedstrijd zullen mooie prijzen te winnen zijn.

Het online event start op zaterdag 27 maart om 19:00 uur. Om deel te kunnen nemen aan het vent dient men zich aan te melden via www.gaapstokken.nl. Hier is ook de complete speluitleg te vinden Deelname aan het online event kost € 10,- per persoon, deelname aan de kleurwedstrijd is gratis. Meer informatie is ook te vinden op www.facebook.com/degaapstokken.

Direct kaarten bestellen?