Datum: 27-02-2021 - 04:32

Advertentie Fio banner

‘Piep’, zei de muis!’ club voor kinderen in Lisse.
01
Mar

‘Piep’, zei de muis!’ club voor kinderen in Lisse.

Op 1 maart 2021 start het Centrum voor Jeugd en Gezin in Lisse de training Piep, zei de muis!. Deze training is voor kinderen van 4-7 jaar die extra steun nodig hebben, omdat ze thuis of in hun directe omgeving veel meemaken op het gebied van stress en spanningen.....

Soms gebeuren er dingen in een gezin waar een kind zich geen raad mee weet. Een familielid die ziek is, een scheiding, verlies, verdriet, ruzie of geweld. Een kind kan dan een steuntje in de rug gebruiken.

‘Piep’, zei de muis! is een leuke club waar kinderen plezier hebben, vriendjes maken en iets helemaal voor zichzelf hebben. Een kind leert dat het probleem niet door hem of haar komt. De handpop vertelt over wat hij meemaakt en vraagt de kinderen om samen met hem hiervoor oplossingen te zoeken.

De PIEP zei de muis club duurt 14 weken en start op maandag 1 maart 2021 van 15:30 – 17:00 uur in het Centrum Jeugd en Gezin (Grachtweg 38) te Lisse.

Meedoen is gratis, maar je moet je wel aanmelden. Voor meer informatie of aanmelden zie www.cjgcursus.nl of klik op deze link

Afbeelding van OpenClipart-Vectors via Pixabay